Ner genom Sverige.
Två dagar på mig att ta mig dom hundrafemtiomilen ner till Köpenhamn och den bokade båten till Polen. Båten går först klockan åtta på kvällen nästa dag. Trots god tid på mig, så kommer jag iväg tidigt på morgonen. Passar på att köra lite småvägar ner. Ett besök hos bike.se medlemmarna elwe och cruella i Lund är också inplanerat. Normalt matar jag mil och det är väldigt ovanligt att jag besöker någon på mina resor. Semester är semester!

Deauvillen känns bra som långfärdshoj och Stockholm passeras ganska snabbt. Stannar och campar någonstans söder om Stockholm.

Nästa dag bara dryga femtio mil till båten och tar det ganska lugnt neråt. Stannar till i Lund hos bike.se´s ducatimaffia, elwe och cruella. Lite husesyn, garagebesök och ett par goda välmättande mackor innan fortsatt färd.

Passar på att ta lite av dom härliga skånska småvägarna mot Köpenhamn, så pass att tiden hinner rinner iväg för mig och det blir lite bråttom i slutet.
Över Öresundsbron och en snabbsväng inne i Köpenhamn. I hamnen är jag dock i god tid. Den ena polska bilen efter den andra rullar in. En endaste dansk bil finns i kön, fast han verkar surra polska med dom andra polackerna. Blir nu lite fundersam och tveksam över mitt förmodligen ovanliga vägval med hoj.


Första natten med nytältet.


Bike.se´s Ducatimaffias garage.


Öresundsbron.


Bara polacker rullar in i kön.

nästa sida
  nästa sida





www.saarela.se