Honda XL 1000VA Varadero 2006


Varadero
Vinter med Varaderon:

070203 Årets första
Årets första mc-olycka i Norrbotten. Lite väl tidigt på året tyckte dom på lasarettet. Missade ett spårigt avsnitt i Luleå, ingen hög fart men tillräckligt för att dunka ordentligt i backen med "blygrisen". Imponerad av Givis krashbåge, knappt en liten repa på lacken. Själv blev man några sekunder avsmimmad, några revben är av. Morfin, en handfull tabletter och senare på kvällen några pilsner och det blev en helkväll av lördagen.
Läs mer-»»


061231 Varaderon firar
I Boden firar man in nyåret med nyårsraketer på stan, lagom tidigt för oss vuxna barn. Passade på att ta sista hojturen för i år, genom att jag och Varaderon var in till stan och kikade på spektaklet.
Läs mer-»»


061203 Äntligen
Äntligen lite is på vägarna i allafall så man kunde göra premiärturen med Varaderon inför vintern. Kanske lite väl isigt på vägarna. Trots det, så är det ju inte värst mycket iskanter att bry sig om när man kör och det spinner då fint och relativt kontollerat.
Läs mer-»»


060120 Varadero Grekland
Varadero Addicted Riders, en Varaderosida i Grekland gjorde en notering på deras första sida om min vinterkörning på Varaderon. Kika in på deras sida för massor av bra Varaderotips.
Läs mer-»»


060119 Första provturen
Busväder i några dagar och busväder skall också komma. Idag var det en mellandag, så jag passade på att hämta hem Varaderon och samtidigt få mig en första provtur med den. Konstigt väder vad gäller skillnaden på temperaturen ute. I Luleå 12 grader kallt när jag for iväg. Väl hemma visade tempmätaren 25 minus.
Läs mer-»»


060117 Varaderon klar
Nu är den vinterkittad och klar. Det gick mycket fortare än jag trodde att få den färdig. Mycket småplock blev det, men och andra sidan så har jag ju monterat samma grejor tidigare och tidsåtgången blev drygt en dag bara.
Läs mer-»»
www.saarela.se