Honda XL 1000V Varadero 2003


Varadero
Vinter med Varaderon:

041211 Vintertur
Drygt 80 mil hann jag få ihop med Varaderon på min minisemester i Finland. Det är ju inte många timmar ljust här uppe, så dagsetapperna fick bli som dom blev. Vädret och inte minst vägunderlaget varierade mycket.
Läs mer-»»


041126 Mer dubb
Efter provkörning visade det sig att bakdäcket räckte inte till. Framdäcket var helt okej, men bakdäcket släppte t o m när man motorbromsade. Nu sitter det 306 dubbar i bakdäcket mot 144 som det var innan. Efter provkörning kan jag konstatera att jag är nu ganska nöjd med utfallet.
Läs mer-»»


041120 Bildubbat
Monterade på ett par Metzeler Karoo offroaddäck med bildubb på Varaderon. Första provkörningen visade att framdäcket var överraskande bra, medan bakdäcket behöver fler dubb, eller också mindre luft i däcket?
Läs mer-»»


041017 Fotvärmare
Trots snöskoterskor modell större med plats för tjocka strumpor och ett innerfoder, så har jag haft lite problem med att frysa om fötterna, speciellt tåna. Vanliga handtagsvärmare som man brukar klistra på handtagen verkar bli till slut en ganska bra lösning.
Läs mer-»»


031231 Sista körningen
Årets sista hojkörning blev på nyårsaftonen. Karl-Åke råkade dokumentera detta på bild i Hagaviken strax utanför Luleå. I morgon nytt år och nya äventyr!
Läs mer-»»


031224 Vinterpremiär
Lagom till julafton blev Varaderon vinterklar för en provtur i snöfall och drygt 20 minusgrader.
Läs mer-»»
www.saarela.se