Innova på rull
Det är fredag och mitt på dan. Jag har varit uppe sen fyra på morgonen. Sett att IBA har börjat med körning med 125:or nere i södra Sverige. Förra året var jag ju på väg med Innovan ner och tillbaka till Stockholm, men ett hjullager satte stopp den dan för det.

Nu har jag ju chansen att göra det igen, men drar på det beslutet ända fram till mitt på dan. IBA-körningen startar klockan tre på morgonen i Jönköping. För min del finns det ingen rimlig reson att ansluta mig till den, så jag sticker ut fingret och kollar vilket håll vinden blåser, dammar av Innovan, kollar oljan, pumpar i lite luft i däcken och skickar iväg Kajsa till Luleå för att hämta en innerslang i reserv.
««-Föregående           Nästa-»»
   

Packning pågår. Det är en del grejjor som ska med. Sidoväskorna blir kvar hemma eftersom dom tar vind, så allt ska rymmas bakom mig.
Klockan är mitt på dan. Medan jag packar så är Kajs i Luleå för att hämta en innerslang i reserv.


Nu har klockan hunnit bli ca 14-15.00 och Innovan är redo för färd. GPS:en är fastskruvad i backspegelns fäste. En bit vattenslang, tejp några varv för att få fäste samt rätt dimension. Skruvar sen fast hållaren så hårt det går och den sitter där stabilt som berg.
««-Föregående           Nästa-»»
   





www.saarela.se