Varaderon utrustad



  GPR slipons
Normalt gillar jag Leo Vinces Evo II alusystem. Billiga och det följer dessutom med löstagbara insatser. Det blev ett denna gång ett GPR system, "no for road use". Från 2007 är Varaderons bakparti omgjort om man behöver inte riva halva bakpartiet för att montera andra system.
läs mer -»»



  Givi väskhållare
Gillar Givis produkter. Lätta att montera och bra passform. Ett tag sen man monterade givi väskhållare och....det det har nu blivit ännu enklare att montera och ännu bättre passform. Det tog inte många minuter att montera hållarna.
läs mer -»»



  Givi topboxplatta
Givis topboxplatta har verkligen blivit redesignad. Förut var det mer funktion än utseende. Nu har dom blandat in utseende också på plattan. Vet inte men, tycker på nåt sätt att den gamla såg bättre ut på en sån här hoj.
läs mer -»»



  Givi ruta
MRA Varioscreen är ju nummer ett av rutorna till Varaderon. Förra Vraderon hade jag en Secdem ruta som funkade alldeles utmärkt för min sitthöjd. Bara rena slumpen och turen att den passde. Jag chansar på turen denna gång också.
läs mer -»»



  Värmehandtag
Bäst kvalite och billigast är värmeelement som man klistrar under orginalhandtagen. Testar denna gång värmare med hela 20 watt och bara en on/off knapp. Få se om det funkar eller att det blir för hett.
läs mer -»»



  GPS
GPS:en satt som smack på styret. Inga störningar med utsikten mot instrumenteringen och kablagen drogs direkt under tanken med hjälp av en fasttejpad plastremsa. Enkelt!
läs mer -»»








www.saarela.se